Växjö Stift

Torsås pastorat

Svenska kyrkan i Torsås består av Söderåkra, Gullabo och Torsås församlingar. Våra församlingar ligger i Torsås kommun, Kalmar län, som ligger i sydöstra delen av landet, mitt mellan Kalmar och Karlskrona. Torsås pastorat är ett mindre pastorat med ett tjugotal anställda.  


Arbetsbeskrivning 

Som administratör hos oss får du möjlighet till ett spännande och omväxlande arbete. Du arbetar på ett ansvarsfullt och serviceinriktat sätt med administration inom begravningsverksamheten. Här handlar det bl.a. om att tolka lagar och regelverk, registrera gravsättningar, upprätta, fakturera och prissätta gravskötselavtal. Du ger också information och rådgivning till anhöriga och allmänhet gällande gravskötsel. Det är du som har kontakten och sköter det administrativa kring förtroendemannaorganisationen, så som att skicka kallelser, skriva dagordning och föra protokoll. I tjänsten ingår också att hantera diarieföringen i pastoratet och att utföra arbetsuppgifter inom information/kommunikation.

Vem vi söker  

Som person har du en god social kompetens, du tycker om att arbeta med människor och kan bemöta dem professionellt i alla lägen. Du är flexibel, serviceinriktad och förtroendegivande. Vidare kräver rollen att du kan hantera många saker samtidigt, så det är bra om du trivs i sådana situationer.  Du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.  

Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst gymnasial utbildning och med några års erfarenhet av arbete inom administration och service. Du har en god datorvana, goda kunskaper i Office-paketet och är inte främmande för att lära dig nya system. 

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från arbete inom Svenska kyrkan.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

För mer information om tjänsten 

Kontakta Therese Lindén, HR-generalist Växjö stiftskansli, tel. 0470-77 38 66 eller mail therese.linden@svenskakyrkan.se.


Ange diarienummer S 2024-0057 i din ansökan. 

Varmt välkommen in med din ansökan! 


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Torsås
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2024/37
Kontakt
  • Therese Lindén, 0730328399
Publicerat 2024-01-25
Sista ansökningsdag 2024-02-15

Tillbaka till lediga jobb