Sundsvalls församling, Kyrkogård

Sundsvalls församling arbetar med att göra skillnad för människor. Vi finns där i livets alla skeden, både i glädje och sorg.

Inför våren och sommaren söker vi nu säsongsarbetare till våra kyrkogårdar Gustav Adolfs kyrkogård, Skönsmons kyrkogård och Sundsvalls skogskyrkogård.


Säsongen sträcker sig från maj till oktober 2024.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar mellan mindre mark- och anläggningsarbete, vård av gravplatser samt skötsel av grönytor. Detta kan exempelvis vara grästrimning, plantering, skötsel av växter, klippning av häckar och ogräsbekämpning.


Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs att vara utomhus oavsett väder. För att söka behöver du vara 18 år eller äldre, ha B-körkort och tillgång till egen bil. Du behöver ha god fysik och vara uthållig eftersom arbetet stundtals kan vara tungt och områdena är stora.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kyrkogårds-, trädgårds- och parkarbete eller liknande. Har du dessutom förarutbildning för hjullastare och/eller grävmaskin är det ett stort plus.

Du är bra på att samarbeta och har ett positivt och hjälpsamt sätt mot såväl arbetskamrater som kyrkogårdarnas besökare. Arbetsuppgifterna skiftar och du behöver därför ha lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du känner också stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att de blir utförda.

Villkor
Tjänsten innefattar 40 timmar arbetsvecka och det är viktigt att du kan arbeta hela perioden. Två veckors semester läggs ut under perioden.

Säsongsanställningen löper mellan den 2 maj och 25 oktober 2024.


Så ansöker du
Du behöver inte skriva något personligt brev för att söka tjänsten. I stället svarar du på några frågor i ansökningsformuläret och laddar upp ditt CV.


Urval görs löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 29 februari 2024.


Kontakt
Vill du veta mer om säsongsanställningen? Varmt välkommen att kontakta:
Kyrkogårdsförman Pär Eriksson, 060-53 10 170.

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-05-02
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/50
Kontakt
  • Pär Eriksson, 060-5310170
Publicerat 2024-02-01
Sista ansökningsdag 2024-03-15

Tillbaka till lediga jobb