Svenska kyrkan Sollentuna

Vi erbjuder ett varierat arbete med allt från maskiner till grönyteskötsel, där den ena dagen inte är den andra lik.  

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär gravgrävning, service av maskiner, grönyteskötsel, snickeriarbeten, vinterunderhåll, transporter och sedvanliga kyrkogårdsuppgifter, dvs skötsel och underhåll vid våra tre begravningsplatser; Sollentuna kyrkogård i norr, Silverdals griftegård i söder samt S:t Erik begravningsplats i den centrala delen av Sollentuna. Arbetslagen ansvarar för att begravningsplatserna och områdena runt våra kyrkor är välskötta platser för minnen, stillhet och eftertanke. 

Vårt fokus ligger på att kyrkogårdsbesökare får den bästa servicen och bemötandet i varje kontakt med oss. I dina arbetsuppgifter ingår alla förekommande arbeten inom kyrkogårds/grönyteskötsel, samt plantering och urngrävning. Du tycker om att arbeta tillsammans  i team, men trivs även i det självständiga arbetet och du har inget emot att arbeta utomhus på heltid i alla väder. 

Kvalifikationer

Krav: B-körkort , hjullastarbehörighet 

Meriterande: Verkstadskompetens inom maskiner/hantverk, truckkort, C-körkort, grävmaskinsbehörighet, grönytekompetens och verkstadskompetens.

B-körkort, AM-kort eller förarbevis för hjullastare är meriterande och att du har kännedom om trädgårdsmaskiner. Vi ser gärna att du har grönytekompetens, både utbildning och erfarenhet. Vi söker dig som är trygg, visar gott omdöme är öppen och serviceinriktad i mötet med kollegor och besökare/allmänheten. Du har intresse för att utveckla och förbättra verksamheten och är en god representant för kyrkogårdsverksamheten.  Du är lösningsorienterad, har ett personligt ordningssinne och är ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer kontaktar du någon av våra arbetsledare:

Elisabeth Stomberg:

elisabeth.stomberg@svenskakyrkan.se  

Åsa Boudrie

asa.boudrie@svenskakyrkan.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt och senast 8 september.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Okänt
Antal lediga befattningar 1
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/314
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-09-08
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb