Norrköpings pastorat, Kyrkogårdsförvaltningen

Svenska kyrkan i Norrköping består av fyra stora församlingar, kyrkogårdsverksamheten, kansliet och utvecklingsenheten. Hos oss jobbar ca 250 medarbetare, drygt 100 förtroendevalda och hundratals ideella medarbetare. Tillsammans brinner vi för att bidra till ett gott liv för alla i Norrköping. Vi är måna om en god arbetsmiljö och jobbar för att vår arbetsplats ska präglas av öppenhet och gemenskap. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare med öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Läs gärna mer om vår verksamhet: www.svenskakyrkan.se/norrkoping

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för skötseln över 23 kyrkogårdar i Norrköping och söker nu en arbetsledare till Matteus kyrkogård där även verkstad/transport/anläggning ingår i tjänsten.

Om tjänsten

Som arbetsledare för Matteus kyrkogård samt verkstad/transport/anläggning ansvarar du för att leda och planera det dagliga arbetet för personalen. I rollen ingår det att genomföra medarbetar- och lönesamtal. Som arbetsledare har du arbetsmiljöansvar för ditt verksamhetsområde och ska även säkerställa att goda arbetsrutiner finns och följs. Du arbetar med utveckling för att driva arbetet framåt.

I tjänsten ingår även:

  • Du medverkar vid rekrytering av säsongspersonal och introduktion på ditt verksamhetsområde
  • Du hanterar och arbetar i kyrkogårdsförvaltningens olika digitala system
  • Du genomför regelbundet arbetsplatsträffar
  • Du har ett närvarande ledarskap som kräver att du aktivt deltar i arbetet på kyrkogården
  • Som arbetsledare ska du verka som ett föredöme för andra

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har genomgått en arbetsledarutbildning eller har dokumenterad erfarenhet av att leda personal. Vi ser gärna att du har en utbildning inom trädgård och erfarenhet av liknande arbete. För att lyckas i rollen behöver du ha god maskin vana och det krävs att du kan hantera administrativa arbetsuppgifter på ett bra sätt. Vi värdesätter god ledarskapsförmåga och som en del i detta krävs god kommunikationsförmåga.

Som person har du en positiv och ödmjuk inställning samt en god förmåga att bygga relationer och samarbeta med andra. Du är ansvarsfull, noggrann och mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du är drivande, initiativtagande och lösningsfokuserad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten kräver B-körkort och det är meriterande med BE- och C-körkort.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering på Matteus kyrkogård

Tillträde

Enligt överenskommelse

Information

Upplysningar om tjänsten lämnas av kyrkogårdsföreståndare Joakim Runqvist, tel. 011-24 15 08. Facklig företrädare för Kommunal är Lars Svensson tel. 072-246 10 14.

 

Välkommen med din ansökan senast den 10 mars 2024.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/106
Kontakt
  • Joakim Runqvist, 011-241508
Facklig företrädare
  • Lars Svensson, Kommunal, 072-2461014
Publicerat 2024-02-19
Sista ansökningsdag 2024-03-10

Tillbaka till lediga jobb