Hammarby församling

Hammarby församling ligger centralt i Upplands Väsby, ca 25 km norr om Stockholm, med goda kommunikationer till både Stockholm och Uppsala. Vi är drygt 20 anställda som tillsammans med förtroendevalda och ideella vill vara till för de mer än 25 000 människor som bor här. I församlingen finns Vilunda kyrka precis vid Väsby centrum. Tio minuter bort ligger vår andra kyrka, Hammarby kyrka från 1200-talet vackert vid sjön Fysingen. Här inspirerar hundraåriga traditioner och mångkultur varandra. Församlingen har ett brett integrationsarbete. 

Navigerar du smidigt mellan olika administrativa system och tycker om att arbeta administrativt och serviceinriktat? Då kan det här vara jobbet för dig! 
 
Om arbetet 
Som administratör på pastoratsexpeditionen ingår du i ett arbetslag med 20 kollegor. Du arbetar närmast din administratörskollega och kanslichef för att ge stöd och service till anställda, medlemmar och samarbetande partners. Ni sköter löpande uppgifter som uppkommer på expeditionen. Arbetet är varierande och dina arbetsuppgifter består bla. av kontering och fakturering, kollektredovisning, diarieföring, arbete med begravningar dop och vigslar. Då expeditionen ofta är första kontakten våra medlemmar tar, är tjänsten viktig då du är församlingens ansikte utåt. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som har erfarenhet av administration och kundservice. Arbetet kräver att du har god datorvana och lätt kan ta till dig nya system och hantera flöden av information. Du har goda kunskaper i Microsoft 365 med Teams.

Det är meriterande om du har arbetat i system som Aveny, Flex HRM, Public 360, K-bok och Fortknox. Även eftergymnasiala studier och erfarenhet av budgetarbete är meriterande.
 

Som person är du strukturerad och gillar att ha ordning och reda. Du är positiv och serviceinriktad och trivs med att arbeta såväl självständigt som att samarbeta med andra. Du har en förmåga att se helheten och hur olika delar av verksamheten hänger ihop och bidrar gärna i utvecklingsarbete. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

 
Villkor 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50-60%, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.   

 

Ansökan
Sista ansökningsdag är 26 april. Ansökningarna behandlas fortlöpande. Vi undanber oss kontakt från annons- och bemanningsföretag.

För mer information om tjänsten kontakta kanslichef Helena Åhman; 08-555 168 25, helena.ahman3@svenskakyrkan.se
  
Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%-60%
Ort Upplands Väsby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/171
Kontakt
  • Helena Åhman, 08-55516825
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-26

Tillbaka till lediga jobb