Växjö stift

Är du en ansvarsfull och lösningsorienterad person som brinner för att ge service och att hjälpa andra? Då kanske du är vår nya servicevärd på biskopsgården Östrabo!

Om tjänsten 

Som servicevärd ansvarar du för stiftsorganisationens interna och externa representation. Detta sker i nära samarbete med vår biskop och övriga medarbetare på stiftskansliet. Rollen innebär att vara ansiktet utåt och säkerställa att servicen genomförs kvalitativt och professionellt. I arbetsuppgifterna ingår att hantera representation inom biskopens uppdrag och att hålla biskopsgården i ett bra och representativt skick. Det innebär planering, hantering av beställningar och bokningar, förberedelser inför fikor och luncher, servering, att säkerställa att våra besökande möts av välkomnande lokaler mm. Vissa andra inom avdelningen förekommande arbetsuppgifter kommer att ingå. Kvälls- och helgarbete förekommer.  

 

Om dig

Vi söker dig som har öga för såväl detaljer som helheten och som vill vara med och bidra till att arbetsuppgifterna utförs serviceinriktat, effektivt och utvecklingsorienterat.  

För att trivas hos oss ska du vara en positiv person som tycker om att samarbeta med andra. Du är kommunikativ, prestigelös och flexibel i ditt arbetssätt och du hittar snabbt och kreativt lösningar på de önskemål eller utmaningar som kan uppstå. Du är flexibel också när det gäller tjänstgöring dag, kväll och helg. Du är ansvarstagande och strukturerad och kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Du är en person som har lätt att lära och alltid ger ett gott bemötande.

Du har gymnasieexamen och erfarenhet inom serviceområdet och ett genuint intresse för service och att hjälpa andra. B körkort krävs. Därtill är du bra på att prata och skriva svenska. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. 

Självklart delar du Svenska kyrkans värderingar. 

Om oss 

Stiftet är Svenska kyrkans regionala nivå. Växjö stift består av 171 församlingar och pastorat och omfattar större delen av Småland, hela Öland och en liten del av Halland. På Växjö stiftskansli arbetar ca 65 personer med uppgift att på olika sätt främja och stötta pastoratens arbete. Ytterst ansvarig för stiftets verksamhet är biskopen. Tjänsten är placerad på stiftskansliet som är beläget i det vackra området kring Östrabo i Växjö. 

På stiftskansliet väntar ett roligt arbete i en stabil organisation med högkompetenta, engagerade och trevliga kollegor. Arbetsmiljön är viktigt för oss, vi värnar om en god gemenskap på arbetsplatsen och värdesätter ett hållbart arbetsliv med en balans mellan arbete och privatliv. 

Läs gärna mer om Växjö stift här

Övrigt

Tillträde sker efter överenskommelse. 

Ange diarienummer S 2024-0043 i din ansökan. 


Vi kan komma att kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!   

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Växjö
Län Kronobergs län
Land Sverige
Referensnummer 2024/180
Kontakt
  • Jessica Ulfsax Jonasson, 0470-773867
Publicerat 2024-04-12
Sista ansökningsdag 2024-05-06

Tillbaka till lediga jobb