Sundsvalls församling, Kyrkogård

Sundsvalls församling arbetar med att göra skillnad för människor. Vi finns där i livets alla skeden, både i glädje och sorg.


Inför sommaren söker vi nu semestervikarier till våra kyrkogårdar Gustav Adolfs kyrkogård, Skönsmons kyrkogård och Sundsvalls skogskyrkogård. Perioden för semestervikariatet är juni-augusti 2024. 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar mellan mindre mark- och anläggningsarbete, vård av gravplatser samt skötsel av grönytor. Detta kan exempelvis vara grästrimning, plantering, skötsel av växter, klippning av häckar och ogräsbekämpning. 


Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs att vara utomhus oavsett väder. För att söka behöver du vara 18 år eller äldre, ha B-körkort och tillgång till egen bil. Du bör ha god fysik och vara uthållig eftersom arbetet stundtals kan vara tungt och områdena är stora.


Du är bra på att samarbeta och har ett positivt och hjälpsamt sätt mot såväl arbetskamrater som
kyrkogårdarnas besökare. Arbetsuppgifterna skiftar och du behöver därför ha lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du känner också stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att de blir utförda. 


Villkor
Tjänsten innefattar 40 timmar arbetsvecka och det är viktigt att du kan arbeta hela perioden. 

Semestervikariatet löper i veckor mellan den 24 juni och 16 augusti 2024. Låter detta intressant? Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Så ansöker du
Du behöver inte skriva något personligt brev för att söka tjänsten. Istället svarar du på några frågor i ansökningsformuläret och laddar upp ditt CV. 


Välkommen med din ansökan senast den 29 februari.


Kontakt
För mer information om semestervikariatet är du varmt välkommen att kontakta kyrkogårdsförman Pär Eriksson på tel 060-53 10 170.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2024-08-16
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-06-24
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/51
Kontakt
  • Pär Eriksson, 060-5310170
Publicerat 2024-02-01
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Tillbaka till lediga jobb