Falkenbergs Pastorat

Till säsongen 2024 söker Falkenbergs pastorat kyrkogårdsarbetare till Skogskyrkogården i Falkenbergs församling. 

Som kyrkogårdarbetare under säsong arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom grönyteskötsel som gräsklippning, trimning, plantering och ogräsrensning med uppgiften att hålla våra kyrkogårdar i gott och välvårdat skick. I tjänsten ingår även medverkan vid gravgrävning och återfyllning av grav. Du kommer att arbeta såväl i arbetslag som självständigt och du möter dagligen flera av våra besökare. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande då tunga lyft förekommer. 

I tjänsten ingår skötsel och underhåll av våra tre kyrkogårdar i Falkenberg och Skrea församlingar; Skogskyrkogården, Kapellkyrkogården och Skrea kyrkogård med utgångspunkt på Skogskyrkogården. 

Arbetet är förlagt till vardagar med möjlighet till flexibel arbetstid. Säsongen startar enligt överenskommelse i slutet av mars eller i början av april. Säsongsanställningen sträcker sig inledningsvis 5 månader, med goda chanser till förlängning.

Kvalifikationer

Vi förväntar oss att du som söker har grön utbildning inom trädgårdsanläggning och grönyteskötsel och erfarenhet från liknande arbete, där det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat som kyrkogårdarbetare. Du har en god fysisk kapacitet och trivs med att arbeta såväl i arbetslag som självständigt. I tjänsten använder du flertalet maskiner och redskap och vi önskar därför att du har ett visst maskintekniskt kunnande eller erfarenhet därav. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha körkort B.

Som person är du inte rädd för att hugga i och hålla ett högt tempo men du har också förmågan att samtidigt vara noggrann. Du har en god helhetssyn, tar naturligt ansvar för ditt arbete och kan göra prioriteringar när så krävs. Då du möter flera av våra besökare samt arbetar i arbetslag vill vi att du har en väl utvecklad social förmåga. 

Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är den 18 februari. Välkommen med din ansökan. 

 

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/38
Kontakt
  • Arbetsledare Eva Winbro, eva.winbro@svenskakyrkan.se
Facklig företrädare
  • Kommunal, daniel.Henriksson@kommunal.se
Publicerat 2024-01-23
Sista ansökningsdag 2024-02-18

Tillbaka till lediga jobb